ProudCare

zal ons een zorg zijn

020-89 433 98

Het verschil kunnen maken tussen beslommering en geluk

Mijn naam is Sairoel, 45 jaar, out en proud en ruim 11 jaar met plezier werkzaam  in de zorg (ouderenzorg, jeugdzorg, en gehanicaptenzorg). Door middel van mijn eigen organisatie ProudCare heb ik een manier van werken gevonden waarop ik de zorg zelf ook zou willen ontvangen. Ik vind dat de verschraling in de zorg veel te ver is doorgevoerd. Het is tijd dat de zorg meer en beter luistert naar de klant.


Ik denk dat je ook met een beperking goed in staat bent om aan te geven wat voor jou belangrijk is in de zorg. Als ervaren zorgverlener wil ik daar graag samen met jou vorm aan geven.

Met ProudCare zoek ik bewust de gay (friendly) community op. Ik ben ervan overtuigd dat het heel belangrijk is jezelf te kunnen zijn, zeker als je  onbekenden in je persoonlijke leefwereld toelaat.


Ook geloof ik dat net een beetje extra aandacht, oog voor detail en omstandigheid het verschil kunnen maken tussen beslommering en geluk. Met ProudCare is het mijn missie te zorgen waar het nodig is en te ontzorgen waar het kan. Zorg om trots op te zijn, dat is waar het bij ProudCare omgaat.


Sairoel Moenier

Sairoel@proudcare.nlGay zorg, LGBT Zorg, Homo zorg, Gay thuiszorg, LGBT thuiszorg, Homo Thuiszorg, Gay dagbesteding, LGBT dagbesteding, Homo dagbesteding, Gay thuiszorg, LGBT thuiszorg, Homo thuiszorg, Gay ADL, LGBT ADL, Homo ADL, Gay PGB, LGBT PGB, Homo PGB, Gay Mantelzorg, LGBT Mantelzorg, Homo Mantelzorg. Gay care, LGBT care, Homo care, roze zorg, coc zorg, de kringen zorg. 

 

© 2016 Copyright Proudcare I Disclaimer I